Lessen

De aantrekkelijke dansstudio is voorzien van airconditioning en professionele dansvloer. Tevens zijn douches, toiletten en kleedruimtes volop aanwezig. Door het open karakter, grote spiegelwand, entree met gezellige zitjes en het dansen op een krachtige beat, wanen de aspirant sterren zich in de wereld van wall of Fame. Zoals onze slogan al zegt; Move in to the Spotlight!

Tevens zijn wij in te huren voor; Workshops, in verschillende stijlen dans. Coaching, 1 op 1 of in groepsverband. Privelessen, persoonlijke begeleiding. Choreograaf, maker van shows. Catwalktraining, voor modellen en bij modeshows. Vrijgezellenfeest, d.m.v. dansworkshop in verschillende dansstijlen. Shows, geven van demonstraties en leveren van danseressen bij evenementen.

Klassiek ballet; Uitstekend voor de bewustwording van de lichaamshouding. Ook is het een goede basis voor welke andere dansvorm dan ook. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan lenigheid, houding, techniek, muzikaliteit en expressie. De les zal worden afgewisseld aan de barre, au milieu, in het midden en over de diagonaal.

Freestyle Jazzdance; Onder de jazzdance vallen veel verschillende stijlen. Denk aan modernjazz, showdance en musical dance. In deze les zullen we dan ook een mix geven van deze verschillen. We werken aan techniek, dynamiek, spanning-ontspanning, conditie en uitstraling. Er wordt zowel gebruik gemaakt van eigentijdse muziek evenals uit de jaren 80 en 90. De lessen zijn energiek, dynamisch, sensueel, explosief, spetterend! Voor ieder wat wils. 

Hiphop/Streetdance; Streetstyledance is in de hedendaagse danscultuur niet meer weg te denken. Denk aan films als Step Up, Center Stage, Honey en Save the Last Dance. In de lessen maak je kennis met verschillende dansstijlen. Denk hierbij aan clipdance, breakdance, freestyle, hiphop, cheerleading en andere moderne dansstijlen. De lessen zijn energiek, dynamisch, spetterend, stoer en altijd up to date qua dance clip en muziek.

Moderne dans; De klassieke ballettechniek in zijn vrije vorm. Door lossere bewegingen, het gebruik van de grond en de toevoeging van jazzdance elementen. Danservaring een kleine vereiste.

Spitzen; zij die al enige tijd ervaring hebben in de klassieke ballettechniek kunnen hierna op spitzen. In overleg met de docente zouden deze kunnen worden aangeschaft.

Showmusicaldance; Een mix van jazzdance en musicaldans. Denk hierbij aan Chicago, Cats, Grease, The Lion King…Leef je uit in één van de karakters in je eigen show! Danservaring is hierbij wel een kleine vereiste. Dit door de combinatie van jazzdance, hiphop, clipdance en internationele dans.

Kidsdance; Voor jongens en meiden van 6 jaar en ouder nu dansen op de nieuwste hits. Er wordt op deze jonge leeftjd al onbewust aandacht besteed aan de techniek! In deze les aandacht voor show, jazzdance, streetdance and a lot of pleasure!

Kleuterdans; voor de allerkleinsten op de hipste muziek wordt er spelendewijs het dansen bijgebracht! goed voor de motoriek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en natuurlijk het plezier!

Streetcombiclass; mixdansles van streetdance/hiphop/jazz in 1! Danservaring een kleine vereiste! SHOWTIME!

Housedance; House dance is ontstaan in New York en Chicago in de jaren ’80 en wordt vooral gedanst op house muziek. Het is een combinatie van footworks, groove of jack en lofting (grondbewegingen) gebaseerd op invloeden van Afrikaanse dans, tapdans en capoeira. Deze improvisatiedans bestaat niet enkel uit complex voetenwerk maar ook vloeiende bewegingen in het bovenlichaam en op de grond.

Breakdance; stoer, hiphop, streetdance met gebruik van de grond. Leer de nieuwste dancemoves on the ground!

Zumba; Zumba is een totaalpakket; lichaam, geest en ziel! Zumba richt zich specifiek op core- training om sterke buikspieren op te bouwen. Mentaal werkt Zumba ontspannend en ontstressend, het stimuleert de hersenen door coördinatie en nieuwe passen te leren en je gaat je zelfverzekerder bewegen.

Let op: het dansplezier staat voorop!