Wie zijn wij

Jasmijn le Loux hoofd docente dans/oprichtster Go Dance Academy. Op 6-jarige leeftijd begon zij aan het conservatorium vooropleiding Theaterdans te Enschede. Hier combineerde zij de Havo met de dansopleiding die o.a. bestond uit klassiek ballet, jazz, caractere en moderne dans. Ook het volgen van workshops, uitwisseling met een balletinternaat in Riga en het deelnemen aan de jaarlijkse voorstellingen behoorden hiertoe.

In 2002 vertrok ze naar Amsterdam waar ze aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten de Jazztheater- en Showmusical dansopleiding volgde. Nam deel aan workshops in Parijs van o.a. Rick Odums en Chet Walker. In 2005 vertrok zij naar Rome waar ze een scholarship kreeg aangeboden aan het IALS dansinstituut. Hier volgde ze lessen van veel invloedrijke docenten als Mauro Astolfi, Vittorio di Rocco, Dominique Lesdema en Spellbound Dance Company o.l.v. Mauro Astolfi.

In 2007 richtte zij haar eigen dansschool op, Go Dance! Ze geeft hier les in alle dansdisciplines en werkt daarnaast als freelancer. Haar lessen zijn uitdagend, energiek, dynamisch en full of spirit and pleasure!

Tevens inzetbaar als choreograaf, bij catwalktraining, body-workouts, workshops, 1 op 1 lessen, personal dancetraining.

DOCENTENTEAM GO DANCE 2016-2017

Tim Aafjes, Lauren Philippi, Tom Nieuwenweg, Carlijn Metternich, Anne Beumer, Merel Brakele, Miryam Arntzen, Mylou Nijhuis, Joey de Vries